Practical Root Admin
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 34 Nerden : İst. Dofus Adınız : Practical Dofus Karakteri : Iop Dofus Server : Shika Dofus Lwl : 128 Dofus Guild : Anatolian Güç : Kayıt tarihi : 04/10/08
| Konu: Sram Strateji Paz Ekim 05, 2008 11:23 pm | |
| Sramların En büyük stratejileri mayın stratejisidir bu stratejide kullandıkları skillerden biride vurarak yaratığı kendinde uzaklaştırmaktır | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sram Strateji Paz Ekim 05, 2008 11:31 pm | |
| Katılıyorum yaratığın arkasına mayın yerleştirip sonra yaratığı geriye doğru teptirirsek hem yaratığa vurmuş oluruz hemde canı mayın yüznden gitmiş olur! |
|
Practical Root Admin
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 34 Nerden : İst. Dofus Adınız : Practical Dofus Karakteri : Iop Dofus Server : Shika Dofus Lwl : 128 Dofus Guild : Anatolian Güç : Kayıt tarihi : 04/10/08
| Konu: Geri: Sram Strateji Cuma Ekim 10, 2008 7:49 pm | |
| bendede sram ırkından var ama o mayın olayı olmasaydı belki açmazdım.. gerçi belki açardım, kendini eşlio bide görünmz olabilio o yüzden açabilirdim | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sram Strateji Cuma Ekim 17, 2008 8:43 pm | |
| aynen ben açtım ama pek hayır yok!bana göre! |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sram Strateji Paz Ekim 26, 2008 4:37 pm | |
| açtım ama yabancı bir serverdda açtım birde neye vericeğimi bilmediğim için açtım! |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sram Strateji C.tesi Nis. 04, 2009 10:03 am | |
| Benim 80 lwl Sramım Vardı İlk 30 Lwl e Kadar Mass TRap Trick Trap Lazım Oluyor Ama İlerleyen Lwlerde Etkisi fazla Olmuyor 40 lwl de güzel bir dagger kullanabiliyorlar invisi dager skil ve sora düşmana saldırınca canı fazla deilse 2 turda ölyor |
|